Értesítés a lakosság részére

Értesítés a lakosság részére

Értesítés a lakosság részére
2024. már. 22.

 

Az egészségvédelem a megelőzésre helyezi a fő hangsúlyt, ezért 2024. március 24-én (vasárnap) 8 órától 16 óráig, ország szerte mintegy 170 egészségügyi intézményben megszervezésre kerülnek különböző megelőző szűrővizsgálatok.

Értesítés a lakosság részére

A vizsgálatokra nincs szükség bejelentkezésre, csak el kell jönni az egészségügyi intézménybe 8 és 16 óra között. A 40 év feletti nőknek 8-tól 12 óráig a mell ultrahangos vizsgálata, valamint szükség szerint  Mammográfia  szűrővizsgálat áll rendelkezésükre Zentai Közkórházban (Karđorđeva 64.), A 49 év feletti férfiaknak PSA teszt kerül megszervezésre az Egészségház központi épületében (Boško Jugovič utca 6 szám), amely a prosztata daganatának korai felismerésében játszik fontos szerepet. Azoknál, akiknél felmerül valamely betegség gyanúja, további kivizsgálásokra lesznek irányítva.

A megelőzés és a korai diagnosztika kulcsfontosságú szerepet játszik a betegségek gyógyításának pozitív kimenetelében.  

Oklevél Küldetés Legjobb szülészet Szerbiában
Fontos telefonszámok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.