Értesítés a lakosság részére

Értesítés a lakosság részére

Megelőző vizsgálatok bejelentése
2024. már. 07.

zentai Egészségház
utca és házszám: Boška Jugovića 6
2024 március 10. vasárnap 08:00 - 16:00 óra

Értesítés a lakosság részére

2024. március 10-én, vasárnap, 8-tól 16 óráig Szerbia 170 egészségügyi intézménye megelőző vizsgálatokat végez, így a zentai egészségház is. A polgároknak alkalmuk lesz részt venni kardiológiai ellenőrzésen, EKG-t és vérnyomásmérést, valamint cukor , triglicerid és koleszterol szint ellenőrzést végezni. Bejelentkezés nélkül várjük részvételüket a központi egészségházban 8-tól 16 óráig.

A szív és érrendszeri betegségek világszinten és Szerbiában is a vezető megbetegedések és halálokok közé tartoznak. A szív és érrendszeri megbetegedések nagy része a rizikófaktorok következménye, melyek ellenőrizhetők és gyógyíthatók (magas vérnyomás, elhízás, dohányzás, elégtelen fizikai aktivitás).

Az állam ezen megelőző vizsgálatokkal azok fontosságára igyekszik rámutatni, valamint a lakosság számára hozzáférhetővé tenni ezeket.

Oklevél Küldetés Legjobb szülészet Szerbiában
Fontos telefonszámok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.