Aneszteziológiai

Aneszteziológiai

Aneszteziológiai

Kórházunk aneszteziológiai osztályát dr Komlós Sándor alapította és 1969 óta működik önálló, a sebészeti osztálytól különálló szervezeti egységként.

Aneszteziológiai

Kórházunk aneszteziológiai osztályát dr Komlós Sándor alapította és 1969 óta működik önálló, a sebészeti osztálytól különálló szervezeti egységként.

Az osztályon jelenleg 5 szakorvos, egy szakorvos-jelölt és egy klinikai orvos végez aneszteziológiai tevékenységet. 7 asszisztens segítségével tudjuk megvalósítani összetett mindennapi munkánkat.

Napi szinten végzünk műtéteket a kórház különböző osztályain (sebészet, ortopédia, urológia, szülészet-nőgyógyászat, fül-orr-gégészet). Az elmúlt évben összesen 2729 páciensen végeztünk anesztéziát, beleértve a tervezett, a sürgős és az ambuláns beavatkozásokat is. Munkánk igen széleskörű, hiszen a felsoroltakon kívül feladatunk a betegek előkészítése a tervezett műtétekhez, a kritikus állapotúak ellátása az egyes osztályokon, centrális vénás kanülök és dialízis katéterek behelyezése a legsúlyosabb állapotú betegeinknél és a reanimáció is.

Osztályunk fontos feladatnak tartja a betegek alapos műtétre való előkészítését, a műtétre várók felvilágosítását és szorongásuk csökkentését. Célunk, hogy a beavatkozások minél kevésbé viseljék meg a beteget, valamint a műtét utáni fájdalom  csökkentése is.

Korszerű altatógépek és betegfigyelő monitorok segítenek minket munkánkban. Segítségükkel és a szakmai irányelvek folyamatos követésével lehetővé vált az egyre fejlődő laparoszkópos műtétekhez is anesztéziát biztosítani a sebészeti és a szülészet-nőgyógyászati osztályon.

Oklevél Küldetés Legjobb szülészet Szerbiában
Fontos telefonszámok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.