Stabil a covid helyzet

Stabil a covid helyzet

Stabil a covid helyzet
2022. jan. 18.

A Zentai Közkórházban jelenleg hat beteget ápolnap a Covid izolációs részben. Dr. Csáki Beáta, az intézmény igazgatója elmondta, hogy december közepe óta folyamatosan csökkent a hozzájuk érkező Covidos betegek száma:

Stabil a covid helyzet

– November végén és december legelején közel kilencven betegünk volt, azóta viszont stabilizálódni látszik a helyzet, hiszen jelenleg hat bennfekvőnk van az izoláció részben, és közülük hárman szorulnak gépi lélegeztetésre. A kórházunk Covidos rendelőjébe napi 5–11 beteg érkezik vizsgálatra, de szerencsére keveset kell közülük felvenni kórházi gyógykezelésre, ugyanis enyhébbek a tüneteik. A piros zónán belüli tüdőröntgenek száma is lecsökkent, ezt ugye az egészségházban végezzük, de a kórházhoz tartozik. Összességében jelenleg stabilnak mondható Zenta községben a Covid helyzet, mi egyelőre nem érezzük ezt az újabb hullámot – mondta az intézmény igazgatója.

Forrás: Magyar Szó

Oklevél Küldetés Legjobb szülészet Szerbiában
Fontos telefonszámok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.