A jótékonysági futásból összejött pénz felét a zentai kórház kapta

A jótékonysági futásból összejött pénz felét a zentai kórház kapta

A jótékonysági futásból összejött pénz felét a zentai kórház kapta
2021. dec. 31.

December 19-én a zentai Tiszavirág Kajakklub jótékonysági karácsonyi futást szervezett, amelynek során 119 600 dinárt sikerült összegyűjteniük. Ebből 59 800 dinár a Reménysugár Alapítvány számlájára került, és ugyanennyi jutott a Zentai Közkórháznak is. Ennek a támogatásnak köszönhetően a zentai kórház egy új EKG-géppel gazdagodott.

A jótékonysági futásból összejött pénz felét a zentai kórház kapta

A fontos műszert ünnepélyesen kedd délelőtt adták át a kajakklub képviselői dr. Csáki Beátának, a Zentai Közkórház igazgatójának, aki köszönetét fejezte ki a kajakklubnak a támogatásért, és kiemelte, hogy ez nem az első alakalom, amikor az ünnepek környékén a kajakosok segítettek a gyermekosztálynak.

– A jótékonysági futásból összejött pénz az EKG-gép árának a kétharmadát fedezte, ami hatalmas segítséget jelent a kórháznak. Óriási öröm ez számunkra, hiszen a gyermekosztály már régóta vágyott egy modernebb berendezésre. Arra buzdítom a fiatalokat, hogy csatlakozzanak a klub kezdeményezéseihez és a munkájához, hiszen a sport fontos az egészségük számára, valamint remek csapatépítő is – fogalmazott az igazgatónő.

A Tiszavirág Kajakklub évek óta szervez jótékonysági akciókat, és rengeteg beteg gyermek arcára csalt már mosolyt. Fehér Csaba, a klub vezetőedzője elmondta: – A zentai kórháznak ajánlottuk fel a pénzt, és ők döntötték el, mire van szükségük, így esett a választás az EKG-gépre. Számunkra az a legfontosabb, hogy támogassuk a közösségünket, ezért is szerveztük meg első alkalommal ezt a jótékonysági futást, amelyen mintegy 250-en vettek részt, és teljesítették azt a jelképes távot, amit kijelöltünk – mesélte az edző.

forrás: Magyar Szó

Oklevél Küldetés Legjobb szülészet Szerbiában
Fontos telefonszámok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.